Va mai aduceti aminte de fosta prezentatoare Dana Deac? Cum arată și care este starea de sănătate după ce cancerul a recidivat de 5 ori

Dana Deac este fără doar și poate una dintre cele mai puternice femei, cel puțin dintre persoanele publice, vedeta a trecut prin momente dificile, după ce a aflat că suferă de o boală foarte gravă. A luptat timp de zece ani cu cancerul la sân și o face în continuare, cu voință, curaj și speranța că totul va fi bine.

Acum, Dana Deac a renuțat la televiziune și lucrează pentru o fundație înființată de o companie de telecomunicații. În paralel, ea reprezintă interesele pacienților din oncologie și încearcă să aprobe prin intermediul Parlamentului European un set de standarde comune și reglementări care să șteargă discrepanțele în tratamentele oncologice și inegalității în medicina oncologică în statele din cadrul UE.

Ultima oară s-a întâmplat acum 2 ani, când Dana Deac a mers în Turcia pentru tratament și a ținut un jurnal pe blogul ei și a ținut un jurnal al acelor zile. ”În Turcia, la Memorial Hospital, am ajuns în 2017 , când mi-a fost depsitat cancerul tiroidian, secția de la Parhon era închisă din iulie până în septembrie. Fără alte explicații. A trebuit să fac operația repede, nu puteam aștepta până pe 14 septembrie fiindcă era prea mult și prea periculos pentru mine și așa a apărut șansa mea, să ajung în Turcia”, spunea Dana Deac în urmă cu un an, scrie fabricat inromania.