Eduard s-a stins din viață la doar 18 ani, înecat, în Siret! Tânărul și-a dat ultima suflare sub privirile îngrozite ale mamei sale! / FOTO

Eduard s-a stins din viață la doar 18 ani, înecat, în Siret! Tânărul și-a dat ultima suflare sub privirile îngrozite ale mamei sale.

Eduard s-a stins din viață la doar 18 ani, înecat, în Siret!
Tânărul și-a dat ultima suflare sub privirile îngrozite ale mamei sale.
Dramă fără margini pentru o familie din comuna Răchițeni, județul Iași. Fiul lor s-a stins din viață la doar 18 ani, după ce a fost înghițit de apele Siretului.

Eduard s-a stins din viață la doar 18 ani, înecat, în Siret

Nenorocirea a avut loc zilele trecute, mai exact duminică, când tânărul de 18 ani mersese la scăldat, în Siret, alături de mama lui și tatăl său vitreg. Nimeni nu se aștepta însă la o asemenea tragedie.

Scene cumplite s-au produs în momentul în care Eduard Doboș a căzut de pe o saltea gonflabilă. Acesta a fost tras apoi de curenți

spre mijlocul apei și din cauză că nu știa să înoate, nu a avut nicio șansă în fața forței Siretului, informează BZI.

Tânărul și-a dat ultima suflare sub privirile îngrozite ale mamei sale

Alertați, mama și tatăl vitreg al lui Eduard au apelat imediat numărul de urgență 112. Din păcate, tânărul a fost înghițit de curenții puternici chiar sub ochii celei care i-a dat naștere.
La scurt timp de la semnalarea echipajelor de salvare, la locul tragediei au ajuns medici, polițiști și pompieri.

Salvatorii au reușit să-i găsească trupul neînsuflețit al băiatului abia după două ore de căutări. În ciuda eforturilor medicilor de a-i salva, efectuând manevrele de resuscitare, doctorii nu au fost nevoiți să costate decesul.

„Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgențe 112 despre faptul că un tânăr s-a înecat în râul Siret. În cauză a fost întocmit un dosar penal

sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, a tranmsis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Apoi, cadavrul băiatului a fost dus la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, loc în care se va efectua necropsia. În acest caz înfiorător, oamenii legii au deschis o anchetă.scrie spynews.ro